Minder rijlessen en tóch een hoger slagingspercentage…
Minder rijlessen en tóch een hoger slagingspercentage…

Rijlessen in Almere en t Gooi

Een rijbewijs halen is niet goedkoop, maar tóch kan je veel tijd en geld besparen als de de juiste keuzes maakt. Wil jij ook weten hoe je op een verantwoorde manier zo snel én goedkoop mogelijk jouw rijbewijs haalt? Neem dan een contact met ons op en we leggen je Lees meer...

Veilig kennis maken met de auto en het verkeer
Veilig kennis maken met de auto en het verkeer

Bespaar tijd en geld

In onze opleidingsvestiging in Eemnes maken maken wij gebruik van een rijsimulator in de rijopleiding. In de simulator kun je in een veilige omgeving wennen aan handelingen (schakelen, spiegelen) en situaties op de weg oefenen.

Lees meer...

Haal je rijbewijs

Welkom op de website van Verkeersopleidingen Chris van der Poel. Samen met een team van instructeurs en docenten geven wij theorie- en rijopleidingen in Almere, t Gooi en omgeving.

Ja, je leest het goed! Met onze werkwijze heb je met minder rijlessen tóch een hogere slagingskans. Klik op de button om te lezen hoe wij dat doen.

Onze theoriecursussen voor auto en motor geven wij in ons eigen theoriecentrum in Eemnes. Elke maand is er wel een theorie dagcursus waar jij alle tips en tricks leert om snel voor jouw theorie-examen te slagen.

Woon je in Almere of het Gooi en omstreken dan halen wij je thuis op voor elke rijles.
Onze ervaren rijinstructeurs worden regelmatig zelf ook bijgeschoold