• € 0,00 EUR
    0

Bijscholing voor Rijinstructeurs. 

Wat houdt het in?

U bent als rijinstructeur verplicht bijscholing te volgen om de bevoegdheid geldig te houden. U volgt in 5 jaar 3 dagen (= 6 dagdelen) theoretische bijscholing en u bent verplicht om in die 5 jaar 2 praktijklessen te geven, waarvan de laatste voldoende moet zijn.

Wanneer bijscholen?

Wanneer het plaatsvindt bepaalt u zelf. Uiteraard wel binnen de gestelde geldigheidsduur van 5 jaar. Ons advies is echter: doe ieder jaar een bijscholing en wissel om. Bijvoorbeeld het 1e jaar theorie, 2e jaar praktijk, 3e jaar theorie, 4e jaar praktijk en 5e jaar theorie. Zo blijft je altijd “up to date” van alle wijzigingen en didactische vernieuwingen.

De theoretische bijscholing WRM

U hoeft over de theoretische bijscholing geen examen te doen, maar u dient wel alle dagen aanwezig te zijn. Wij regelen alles bij IBKI zoals het aan- en afmelden. Na iedere theoretische bijscholing ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname. Omdat wij lid zijn van de L.B.V.I. kunt u uit praktisch alle lesonderwerpen kiezen. Je mag binnen de 5 jaar niet 2 keer voor hetzelfde lesonderwerp kiezen.

De theoretische bijscholing RIS

Voor RIS-instructeurs gelden alleen geselecteerde bijscholingscursussen. Onze docenten zijn allen RIS-docent en dit houdt in dat wij de theoretische bijscholing voor RIS-instructeurs ook verzorgen.

Wij verzorgen de theoretische bijscholing  bij Theorie Centrum Huizen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op. 

Kosten voor deze cursus bedragen € 160,00 dit is inclusief lunch.

 

 Like de pagina van WRM Huizen